Sunday 1 January 2017

FORUM TATUAJE

         http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1232394904&

               http://tattooart.forumotion.com/                 

Tatuajele sunt populare in special in randul tinerilor si sunt recunoscute ca o modalitate de exprimare a propriei personalitati. In plus, recent au fost introduse si tipurile de machiaj cosmetic, cu rolul de a corecta defecte ale fetei sau de a infrumuseta anumite trasaturi.
Cernelurile pentru tatuajul permanent pot cauza cancer, mutatii genetice, au efecte toxice asupra reproducerii, si in multe cazuri genereaza alergii. Multe persoane se confrunta cu mancarime si inflamatie atunci cand se expun vara la soare cu zonele tatuate si in cazurile mai grave pot aparea chiar si granuloame, noduli sau umflaturi locale, chiar si la mai multe zile dupa realizarea tatuajului.
In cazul tatuajelor cosmetice, se pune in special problema alergiilor. Dr. Zwerling, un oftalmolog din Carolina de Nord, care a studiat timp de mai multi ani machiajul permanent, afirma ca: "acesti pigmenti mai noi care apar nu au fost in prealabil testati si, pentru ca multi au origine organica, pot avea chiar un risc mult mai mare de complicatii. Pigmentii organici pot provoca reactii alergice severe." Și Dr. Arisa Ortiz, MD, dermatolog si profesor asistent la clinica de dermatologie a Universitatii din California, San Diego, spune ca “cernelurile rosii sunt deosebit de problematice. Ele pot provoca reactii alergice si inflamatorii”.
Nu exista inca nicio legatura dovedita intre cernelurile de tatuaj si cancer, dar exista motive de ingrijorare, deoarece substantele cancerigene pot fi printre ingrediente. Autorii raportului european considera ca pana acum poate fi o coincidenta faptul ca tumorile cutanate apar la locul sau in apropierea tatuajului, insa   posibila legatura ar trebui studiata in continuare.
In concluzie, evaluati de doua ori hotararea de a face un tatuaj si identificati un salon specializat, care graanteaza o procedura sterila!
order=reverse&index=3&azonosito=regalianus                                                                                                 

No comments:

Post a Comment

Va plac tatuajele?ce fel de tatuaje?